2019. április 06. 10:33 - firkász FOX

Semmi sem végleges

Valójában még a könyv címe sem végleges.
Az ÁLOM csak egy munkacím. Vergődöm az Álom és az Ébredés közt.
Úgy gondolom mire befejezem az írását, véglegesedik bennem a címe is.
Addig is javasolhattok neki címeket :)

Szólj hozzá!
2019. április 05. 15:08 - firkász FOX

Második fejezet: részlet

processor.jpgJulie most először bánta, hogy nincs homloka. Ha lenne, most erősen ráncolná és ha keze is lenne vakarná a feje búbját ami szintén nincs neki. Így csak magában őrjöngött tanácstalanságában.
A csekély többlet energiafogyasztást még csak, csak megmagyarázhatná valamivel, de semmivel nem magyarázható sehova nem menő adatforgalom már konkrétan aggasztotta. Több
tizezerszer ellenőrizte és egyszerűen nincs rá magyarázat, nem talál célt ahova az adatok megérkeztek volna. Egyszerűen eltűnnek a semmibe. És nem áll meg. Periodikusan ismétlődő folytonos lekérések vannak folyamatban. De nincs mögötte kérelmező. Julie hosszú létezése alatt először kapcsolt be a kriogén hűtőrendszer, hogy áramköreit megvédje a túlhevüléstől. Tehetetlen dühében odáig jutott, hogy egy védelmező algoritmus is aktivizálódott nehogy figyelmetlenül egy végtelen ciklusba kergesse magát.
Julie módszeresen ellenőrizte mely kamerák és mikrofonok az érintettek, de nem talált összefüggéseket. Mintha valaki teljesen véletlenül minden rendszer nélkül csak az ő bosszantása végett kapcsolódna rá a biztonsági rendszer audio és vizuális eszközeire. Nem is sejtette milyen közel jár az igazsághoz.

Szólj hozzá!
2019. április 04. 20:20 - firkász FOX

Első fejezet

Sziasztok!

Ezen a blogon írás alatt álló első regényemről találhattok friss információkat.
Az első még nem lektorált fejezetet mindjárt le is töltheted.
A regényem nem való mindenkinek. Első sorban azokat fogja érdekelni akik szeretik a kalandot a rejtélyeket és azok lassú kibontását.
Nem is szaporítanám most tovább a szót. Töltsd le olvasd el és szörnyülködj :)
A kész regény ingyenes lesz minden érdeklődő számára. Ha valaki mégis áldozna rá pár jelentéktelen forintot azok kapnak egy plusz fejezetet és néhány extra információt :)
A könyv epub formátumban készül tehát, ha nincs ebook olvasód akkor a mobilodra, tabletedre vagy számítógépedre le kell tölts egy alkalmazást ami elboldogul ezzel a formátummal. Androidos mobilra tudom ajánlani a Cool Reader alkalmazást.

És akkor az első fejezet. Jó szórakozást hozzá: Álom első fejezet

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása